Tegnekurs på Vevelstad bygdetun

Square

Slipp løs tegnegleden på bygdetunet!

Sammen med Helgeland museum, avd. Vevelstad har jeg gleden av å invitere til utendørs tegning på bygdetunet i Vevelstad. Det blir en time i tegningens tegn, med et utvalg tegneøvelser og en tegneoppgave med tilhørende veiledning. Det kreves ingen forhåndskunnskaper for å delta, både nybegynnere og mer øvede tegnere er hjertelig velkommen.

Du velger selv om du tar med eget tegneutstyr, eller vil benytte deg av utstyret museet stiller med. Arrangementet er gratis, og skjer i regi av Helgeland museum avd. Vevelstad og Bjørg Helene Design.

Maks antall deltakere på arrangementet er 15 stykker, så meld deg på via lenken under.

Påmeldingsskjema for 2. juli kl. 13 – 14
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeTiyhmMooU5ZtPRuAebQ-DpbHHjV_oW-c6AKEcMS-bIN-QzQ/viewform?usp=sf_link

25. juni ble den første av de to tegneøktene avholdt i strålende sol og hele 27 grader! Det ble både lærerikt for meg og deltakerne, da dette var min første økt som instruktør. Jeg ser frem til å opparbeide meg øvelse i å lede tegneundervisning og kunne dele av erfaringen jeg har opparbeidet meg så langt i karrieren min.

Ragnhild og Jake foran Brennevinsbua med skisser fra tegnetimen 25. juni

Leave a Reply

Your email address will not be published.